Iets over Gary's

In 1993 maakte Nederland kennis met de muffins, bagels, brownies en cookies via de shops en bakkerij van Gary's Muffins. Door middel van een keten van vestigingen in Amsterdam en Rotterdam zijn de verschillende producten in de markt uitgeprobeerd en verkocht. Er is een naam opgebouwd die staat voor kwaliteit, authenticiteit en creativiteit. Samen met het gebruik van gezonde en natuurlijke ingrediënten heeft dit er toe geleid dat Gary's producten erg geliefd zijn bij een breed publiek.

Eind 1999 hebben wij met de hulp van een speciale bageltrainer van de befaamde H&H bakkerijen in New York de fijne kneepjes van het vak geleerd. Want échte bagels vergen toewijding, het resultaat is er dan ook naar. In 2004 is Gary's Muffins gesplitst in shops en aparte bakkerij en is de naam veranderd in Gary's Home-Baked Products.

Uitgegroeid tot een zelfstandige productie / groothandel leveren wij aan klanten door heel Nederland en Vlaams België. Leveringen per doos, pallet of maatwerk (Private Label), de keus is aan u. Om deze service ook in de toekomst te kunnen garanderen is er de afgelopen jaren veel energie gestoken in het waarborgen van onze kwaliteit. Wij doen zaken met bedrijven die volgens de HACCP normen werken en hebben een eigen kwaliteitscontrole. Wij zijn door Food-Cert officiëel FSSC gecertificeerd en laten periodiek controles uitvoeren door het DNV, om deze certificering te behouden.